HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

AKT Hukuk BürosuAv. Melih Aji, Av. M. Cem Kaspi ve Av. Rona Kaspi’nin ortaklığı ile 2000 yılında kurulduğundan bu yana, müvekkillerine uzmanlık düzeyinde hukuki hizmetler sunmaktadır.

Müvekkillerine beklentileri doğrultusunda en doğru, hızlı ve etkin hizmeti vermeye odaklanmış olan AKT ekibi, hukukun çok yönlü alanlarında hukuki beceri ve deneyime sahip yetenekli hukukçuları bünyesinde barındırır.  AKT zaman içinde gelişmekte ve pazar ihtiyaçlarına göre hizmetlerini de genişletmektedir. Sağladığı hukuki hizmetleri dünya standartlarına ulaşması amacına yardımcı olacak kişilere, çalışmalara ve teknolojiye yatırım yapmaktadır. Uzun yıllar boyunca tecrübe ile geliştirdiği güvene dayalı ilişkileri sayesinde, dünyanın hemen her yerinden yüksek standartlarda yerel hukuki hizmetler sağlayabilmektedir.

AKT ayrıca, ticaret hukuku alanında uzmanlaşmış hukuk bürolarının oluşturduğu ve uluslararası platformda tanınmış bir birlik olan Warwick Legal Network’ün Türkiye’deki tek üyesidir.

AKT ortaklarından Av. M. Cem Kaspi ve Av. Rona Kaspi, gemi işletmeciliğinde dünyanın önde gelen sicillerinden biri olan Marshall Adaları Sicili’nin Türkiye’deki yetkili özel temsilcileridirler.